HTML

CROATIA STRÓMANJAI ...




Akikre Horvátország számíthat.
Állandó és alkalmi segítők tablója, Dr. Ante Pavelić népvezér utódbirodalmi terjeszkedéséhez a bosnyák, a bunyevác, a rác és a sokác nép identitástudatának szétzúzásával, történelmi múltjuk meghamisításával, létük és etnikai sajátosságaik arcpirító tagadásával.



Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az áthorvátosító gépezet hűbéreseinek egyik rangos díszpéldánya: HEPP MISO

2011.03.10. 11:40 Strohman-Croatia



Nem másról van szó, mint a magyarországi etnobiznisz egy kimagasló tehetségű személyéről, aki immár második ciklusban tölti be az Országos Horvát Önkormányzat elnöki tisztségét.

Hepp Mihályról a csatolt felvételek egy össznépi rendezvényen készültek, ahol a horvát anyanyelvű és identitású sváb-bunyevác etniai turmix úgy folytatott vehemens beszélgetést egyik számonkérőjével népellenes bűnei miatt, hogy csak elvétve mert annak szemébe nézni.

Véhetően vagy lányos zavarában, vagy valamilyen tudatmódosító szertől vörösödött be mondatról mondatra, esetleg mindkét tényező közrejátszott, ami akár azt is jelenthetné, hogy szemérmetes lelke van az embernek.



















Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://croatia-stromanjai.blog.hu/api/trackback/id/tr32727453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása